2010-01-07

Eit nytt år og takk for det gamle

Ei lita nyttårshelsing til familien, og dei venene som er innom her av og til.

Takk for alle kjekke julekorta! Vi har dei framleis hengande på kjøkkenet i ei snor. Nokon lange, og nokon korte. Det er godt å ha gode vener og omtenksam familie som gjev eit livsteikn av og til. Eg er glad i kort og skulle gjerne ha laga fleire og sendt til kvar og ein. Men den digitale varianten er mest effektiv.

Vi har hatt ein god juleferie. Familien har kosa oss saman. Kjekt å ha Karina heime frå Bergen, vi har jobba litt, vore på besøk til vener, besøkt mamma Eli på Eid, proppa i oss god julemat og opna pakkar. Takk!

Det ligg forventningar når vi går frå eit år til eit anna. Pluss/delta brukar vi å ha som "underhaldning" siste dag i året. I år kom vi til konklusjonen at vi har det godt, året har vore innhaldsrikt og fullt av gode opplevingar. Finanskrisa og klimaspørsmålet er viktige saker som opptek oss, men trass i dystre spådomar i media har vi ikkje merka det privat. (Gradestokken viser 16 kalde minusgrader, og vi snakkar om temperaturstigning?) Ja, ja, kanskje burde vi skru ned temperaturen nokre grader inne og ta på oss ullundertøyet....

I alle fall: Eg gledar meg over å få vere frisk, ha ein god jobb og ein fin familie og mange gode vener å vere glad i.

1 kommentar:

Torunn sa...

Glad for å ha dokke òg :)