2010-02-09

Sjekk datoen

Det kjem ikkje an på kor fine brøda ser ut, men korleis dei smakar.

Eg var skikkeleg stolt over meg sjølv. Fann ei ny oppskrift på Tine.no og sette igang med å lage deilige solsikkebrød. Eg leita godt inst i skapet, fann rette mjølsortane og elta saman alle ingrediensane. Deigen heva seg fint og flott, men eg kjende ei litt rar lukt...

Dessverre tenkte eg ikkje meir på det før eg smakte på brødet dagen etter. Solsikkekjernene, Kruskaklien og Hvetekimen hadde datostempel i to tusen og ja, nokre år tilbake.

Både brødet og resten av storinnkjøpet av ulike mjølsortar gjekk rett i boss.

Betre lykke neste gong.

2 kommentarer:

Øyvind sa...

http://wilfa.no/katalog/home.php?cat=266
:)

Olga sa...

Kan eg bruke gamalt mjøl, går turen sporen straks til Elkjøp...